Tilaa uusi salasana täyttämällä oheinen lomake.

Aseta salasana posti24 tunnukseesi.

Tervetuloa rekisteröitymään Posti24-sähköpostipalvelun käyttäjäksi.

Haluamasi uusi sähköpostiosoite
@posti24.fi
Omat tiedot
(Rekisteröitymisen vahvistuspyyntö lähetetään joko tekstiviestinä matkapuhelimeen, tai sähköpostilla nykyiseen sähköpostiosoitteeseen.)

Rekisteröidyttyäsi palveluun, saat käyttöösi Posti24-sähköpostin.

Posti24 - ominaisuudet

Posti24 on webmail-pohjainen sähköpostipalvelu, joka on turvallinen, helppokäyttöinen ja sataprosenttisesti suomalainen.

Luo ilmainen sähköposti rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi.

500 Mt tallennustilaa | Virussuoja | Roskapostisuodatin | Mobiilikäyttö | Automaattivastaus |
Arkistointi / kansioiden luonti | Unohtuneen salasanan toimitus | SSL-suojattu yhteys |

 

Reilusti tallennustilaa

Sähköposti sisältää 500 Mt tallennustilaa viesteillesi. Jos postikiintiö lähestyy ylärajaa, postikiintiöosoitin muuttaa punaiseksi, jolloin tiedät poistaa turhia posteja laatikostasi. Käytössä olevaan tallennustilaan lasketaan kaikki eri kansioissa olevat viestit, myös roskakorin sisältö. Näet postilaatikostasi, kuinka paljon postikiintiötä on jäljellä.

Virussuoja

Sähköpostijärjestelmä tarkistaa automaattisesti kaikki lähtevät ja saapuvat sähköpostiviestit, ja poistaa saastuneet viestit ja liitteet automaattisesti. Virustorjuntatietokannat päivitetään kerran tunnissa. Käytössä oleva tehokas suojausjärjestelmä estää sähköpostivirusten ja haittaohjelmien leviämisen tietokoneelle.

Sähköpostin virussuoja ei poista tietokoneen virustorjuntaohjelmiston tarvetta. 

Roskapostisuodatin

Posti24:n roskapostinsuodatin analysoi kaikki saapuvat sähköpostiviestit ja määrittelee viesteille numeroarvon, joka ilmaisee kuinka todennäköisesti viesti on roskapostia. Mikäli arvo on pieni (alle 5), järjestelmän mielestä ko. viesti ei ole roskapostia ja se päästetään läpi sellaisenaan. Arvon ylittäessä määritetyn raja-arvon (5), järjestelmä lisää viestin otsikkokentän alkuun [SPAM],  mutta päästää viestin eteenpäin asiakkaan postilaatikkoon. Mikäli arvo ylittää suuremman raja-arvon (10), järjestelmä on varma, että viesti on roskapostia ja viesti poistetaan automaattisesti.

[SPAM] merkinnän avulla roskapostiksi epäillyt viestit voidaan suodattaa ja ohjata suoraan haluttuun kansioon (esim. Roskaposti) tai suoraan tuhottavaksi.

Roskapostia torjutaan myös harmaalistaus-menetelmällä (greylisting), jolloin sähköpostiohjelma tarkistaa automaattisesti ennen viestin vastaanottamista viestin lähettäjän sähköpostiosoitteen, lähettäjän IP-osoitteen ja vastaanottajan sähköpostiosoitteen. Jos jokin näistä kolmesta on tuntematon, kieltäydytään viestin vastaanottamisesta väliaikaisesti ja pyydetään lähettävää palvelinta yrittämään hetken kuluttua uudelleen. Tekniikka torjuu tehokkaasti roskapostiviestejä, koska roskapostia lähettävät palvelimet eivät tyypillisesti vastaanota paluutietoja lähettämistään viesteistä jeivätkä näin ollen myöskään yritä viestin uudelleenlähetystä. Kaikki standardien mukaiset sähköpostipalvelimet lähettävät viestin automaattisesti uudelleen pienen ajan kuluttua. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti, eikä näy viestin lähettäjälle millään tavalla.

Mobiilikäyttö

Jotta postin käyttäminen olisi mahdollisimman joustavaa, kaikissa Posti24:n sähköposteissa on maksuton IMAP-tuki. Voit lukea Posti24 sähköpostiasi kännykällä ja millä tahansa sähköpostiohjelmalla, joka tukee IMAP-yhteyttä. IMAP-protokolla tarjoaa kaksisuuntaisen tiedonsiirron verkkokäyttöliittymän ja sähköpostiohjelman välille, jolloin kaikki muutokset näkyvät välittömästi millä tahansa laitteella postia käytätkin.

Automaattivastaus / lomavastaaja

Posti24:n sähköpostissa on automaattivastaaja, jonka voit kytkeä päälle esimerkiksi lomasi ajaksi tai kun et muusta syystä lue postejasi. Automaattivastaaja vastaa kaikkiin tuleviin sähköposteihin valmiiksi kirjoitetulla sähköpostilla. Voit itse kirjoittaa lähetettävän viestin ja määrittää ajan, jolloin poissaoloilmoitus lähetetään.

Arkistointi / kansioiden luonti

Voit luoda sähköpostiisi kansioita helpottamaan tärkeiden sähköpostien arkistoimista. Voit siirtää posteja manuaalisesti tai ohjata viestejä suoraan haluttuihin kansioihin (esim. Roskaposti). Kansiot ovat käytössäsi myös käyttäessäsi postia kännykällä tai muulla laitteella.

Unohtuneen salasanan toimitus

Jos unohdat postisi salasanan, toimitamme sinulle uuden.
Uuden sähköpostitilin luomisen yhteydessä pyydämme sinua rekisteröimään käyttäjätietoihisi toisen sähköpostiosoitteen tai matkapuhelinnumeron, jotta voimme toimittaa unohtuneen / vaihdetun salasanan. Salasana voidaan tarvittaessa vaihtaa myös asiakaspalvelussamme.

SSL-suojattu yhteys

Posti24 sähköpostipalvelu käyttää suojattua SSL-yhteyttä. Suojattu yhteys on käytössä myös käyttäessäsi palvelua kännykällä tai muulla laitteella.